Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Наказание за 33-годишен варненец, разпространявал наркотици

 Варненският областен съд утвърди съглашение,  реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и Йордан Русев от Варна, оповестиха от пресслужбата на институцията. С него 33-годишният мъж се призна за отговорен, че без съответно позволение държал високорискови наркотични субстанции за разпространяване.

Той е с висше обучение, работи и има чисто правосъдно минало.

Пред съда съобщи, че съжалява за осъщественото закононарушение, склонен е с постигнатото съглашение и се отхвърля от разглеждане на делото по общия ред.

Страните одобриха за несъмнено открито, че за времето 03.01.2021 година -04.01.2021 година във Варна, Йордан държал за разпространяване 8,70 гр  метамфетамин на стойност 217,15 лева и 0,28 гр. марихуана на стойност 1,68 лева

Варненският областен съд, утвърди съглашението, откакто реши, че същото не опонира на закона и морала.

Йордан Русев одобри да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 1 година и 3 месеца, чието изтърпяване да бъде отсрочено с 3 години изпитателен период. Страните се споразумяха да не му бъде налагано по-лекото наказване " санкция “.

В тежест на подсъдимия са и направените по наказателното произвеждане разходи в размер на 662,95 лева, които следва да се заплати по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Варна.

Постановеният правосъден акт е финален и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР